Een vakantiepark in Utrecht is een ideale manier om je te ontspannen. In deze provincie vind je prachtige steden, attracties en mogelijkheden om te winkelen en lekker te eten. Maar Utrecht is ook rijker aan natuurschoon en buitenleven dan veel mensen denken. In een goed vakantiepark in deze provincie heb je alle voorzieningen die je nodig hebt voor een geslaagde trip. Gebruik je huisje of bungalow als uitvalsbasis om de mooie plekken van Utrecht te leren kennen. Of geniet een week lang in je eigen tweede thuis van een grote tuin, je eigen sauna of zwembad en eersterangs voorzieningen. Lees hier welke actuele deals zo’n vakantie wel heel dichtbij brengen.

Weg van huis, zonder voorzieningen te hoeven missen

Een chalet of bungalow op een vakantiepark heeft voorzieningen die zijn aangepast op kieskeurige Nederlanders. Natuurlijk wil je een net sanitair aantreffen als je aankomt, slapen in een ruim en fris bed, en gebruik maken van prima keukenapparatuur. Ook wil je niet zonder wifi zitten en wil je kunnen kiezen uit veel verschillende TV-zenders. In de parken van onze aanbieders vind je al dat soort benodigdheden terug.

Je selecteert de huisjes en parken met de spullen die jij graag gebruikt. En je zorgt dat het huisje ruim genoeg is voor de mensen waarmee je op reis gaat. Of dat nou alleen jij en je partner zijn, voor een romantisch uitje. Of je hele familie met alle kinderen erbij. Bovendien selecteer je jouw vakantie ook op luxeniveau. Grote patio met loungeset in de tuin? Geen probleem. Eigen solarium, jacuzzi of sauna? Kan zo geregeld worden. Een speciaal ingericht sprookjes- of avonturenhuis om de kids te verwennen? Je kan het zo boeken via de aanbieders op deze site.

Wat kan je doen in Utrecht?

Utrecht zit boordevol met attracties en uitjes. Ouwehands Dierenpark en Dierenpark Amersfoort zijn de drukst bezochte van de provincie. Leuk voor de kinderen en iedereen die mooie en grappige beesten wil bewonderen. Er zijn verschillende kastelen, musea en monumenten waar je van alles te weten komt over de fascinerende geschiedenis van het gebied. De stad Utrecht is het kloppende hart van de provincie. Hier geniet je van uitstekende horeca, winkelmogelijkheden en poppodia. Bewonder de oude stad en de Domkerk, en maak een onverwacht interessante rondvaart door het grachtenstelsel. Wil je liever relaxen in de natuur? De Utrechtse heuvelrug bestaat uit heuvelachtige bossen. Natuurgebied het Hol heeft natte natuur met rustige plassen, uitgestrekt rietland en veel vogels. En aan de Veluwerandmeren kun je zonnen, zwemmen en gebruik maken van kano’s.

Verblijf in een vakantiepark in Utrecht tegen een topprijs

Deze provincie biedt veel aan de bezoeker. Maar het hoeft niet veel te kosten om er vakantie te houden. Onze aanbieders hebben altijd de beste acties, waarmee je tegen flinke kortingen kan genieten van een weekje weg. Daarmee komen de meest luxe villa’s en vakantiebungalows binnen jouw bereik. Lees op deze website wat er op dit moment allemaal te boeken valt. En begin alvast met het uitstippelen van jouw vakantie in de onverwacht mooie provincie Utrecht.

Uw volgende vakantie

Klaar voor uw droomvakantie?