De vakantieparken van CenterParcs zijn prachtig gelegen en ruim voorzien van entertainment, restaurants en prachtige ingerichte vakantiehuisjes. Als je een huisje huurt bij CenterParcs ben je er even helemaal uit en kan je ontspannen in de natuur. Terwijl je geniet van al het moois dat het park en de omgeving te bieden heeft. CenterParcs heeft 25 vakantieparken, verspreid door Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ben jij toe aan een weekend of weekje puur genieten? Lees hier hoe jouw perfecte vakantie eruit ziet als je een huisje huurt in een van de parken van CenterParcs.

Sfeervol ingerichte vakantiehuisjes om helemaal tot rust te komen

Bij CenterParcs kies je uit verschillende soorten vakantieverblijven. De cottages (bungalows) hebben ruimte voor groepen van 2 tot 20 personen en bieden verschillende niveaus van luxe. De meeste parken bieden cottages aan die perfect zijn afgestemd op gezinnen met kinderen en een eigen speeltuintje bezitten. Ga voor de avontuurlijke optie en verblijf in een boomhuis of op een woonboot. Dan zijn er ook cottages die ingericht zijn in een bepaald thema, zoals een beach house, een jungle cabana of een sprookjeskoninkrijk. Ten slotte is het ook mogelijk om in een hotelappartement of een hotelsuite verblijven. Ook hier kun je kiezen voor precies de gewenste voorzieningen. Zodat jouw vakantie 100 procent wordt wat je ervan verwacht.

Tropisch zwemmen en andere activiteiten

Aqua Mundo is het tropisch zwemparadijs van CenterParcs. Hier sta je oog in oog met koraalvissen, suis je van hoge glijbanen en geniet je langs de rand met een drankje in je hand. Aqua Mundo is een attractie die voor het hele gezin leuk vermaak biedt. De kleinste kinderen spelen hier in het kinderdoebad en oudere kinderen leven zich helemaal uit in de wildwaterbaan. Ouders kunnen ondertussen genieten in de warme bubbelbaden, of gezond aan de slag gaan bij een Aqua Workout. Wil je iets leuks doen, maar blijf je liever droog? In CenterParcs vind je verschillende andere evenementen. Zoals laser gaming, minigolf en ponyrijden.  Of je daag jezelf uit in een klimbos of een escape room voor het hele gezin. Natuurlijk hoef je niet sportief te zijn om een leuke tijd te beleven. Verschillende live muziekevenementen, live variétéshows en andere soorten entertainment staan klaar voor de gasten van CenterParcs.

Eten, drinken en shoppen in de vakantieparken van CenterParcs

Een vakantie is niet rond zonder te genieten van eersteklas voedsel en leuke shops om te winkelen. Elke CenterParcs-vestiging heeft zijn eigen unieke combinatie van eetgelegenheden. Van snelle snackbars tot de chique restaurants in de overdekte Market Dome – maak zelf je keuze. Natuurlijk zijn er ook speciale dineropties. Bijvoorbeeld grill rooms, het Aqua Café in de Aqua Mundo, pannenkoekenrestaurants, pizza en pasta en onbeperkte buffetten. In de overdekte markt kan je op je gemak shoppen naar de leukste nieuwe (zwembad)outfits of speelgoed en andere cadeautjes uitzoeken. De supermarkten op de complexen leveren je alle ingrediënten voor je eigen culinaire creaties. Of heerlijk eten om gezellig te barbecuen of te steengrillen op je cottage. Je hoeft niet persé de deur uit om lekker te eten. Bij CenterParcs kan je gebruik maken van een breakfast delivery service en lunch laten bezorgen.

Uw volgende vakantie

Klaar voor uw droomvakantie?