Er zijn meer dan 150 vakantieparken van Roompot. Op elke daarvan kan jij een topvakantie beleven en er even helemaal tussenuit gaan. Vanuit een huisje, appartement of villa op zo’n park kan je de prachtige omgeving verkennen. Met zo’n enorm aantal parken zijn de mogelijkheden eigenlijk onbeperkt. Geen wonder dat de Roompot al meer dan 50 jaar lang één van de populairste bestemmingen voor vakantiegangers is.

Een vertrouwde aanbieder in binnen- en buitenland

Roompot biedt al heel lang een hoge kwaliteit en verblijven op de mooiste plekken. Vanuit de thuisbasis in Zeeland heeft de keten parken aangelegd in heel Nederland. Ook in België, Duitsland en Frankrijk kan je een verblijf op een park van de Roompot boeken. Daardoor is er altijd een betrouwbare vakantieaanbieder in de streek waar je naartoe wil. Met het niveau van luxe en de voorzieningen waar je als Nederlander op rekent.

Alle comfort die je nodig hebt in je eigen bungalow

Dat je op vakantie gaat, betekent dat je wilt genieten. En dat je alles wilt kunnen doen wat je thuis ook graag doet. Lekker koken, TV kijken, ontspannen en natuurlijk lekker uitslapen. De bungalows en villa’s van de Roompot zijn helemaal afgestemd op de behoeften van verschillende soorten vakantiegangers. Je boekt hier zelf het verblijf dat bij jou en je familie past. Met een sfeervolle woonkamer, grote ligbanken en een open haard.  Of met een goed uitgeruste keuken waarin je eindelijk tijd hebt om uitgebreid te koken. Een goed sanitair is standaard, een eigen jacuzzi of sauna is mogelijk. En je kan het aantal slaapkamers, bedden en het formaat van de woonkamer  perfect afstemmen op het aantal personen. Vanuit zo’n eersteklas huisje is het buitengewoon makkelijk om te genieten van de streek waar je verblijft. Zonder dat je één moment hoeft te stressen over ontbrekende faciliteiten.

De vakantieparken van Roompot zijn goed toeven

Een vakantiepark van deze keten biedt meer dan alleen de omgeving. Op het park zelf vind je voorzieningen waardoor jouw verblijf geen moment saai wordt. Trek baantjes of dobber door het grote zwembad. Werk aan je conditie op de goede sportfaciliteiten en kom fit thuis van vakantie. Vermaak je met je hele vriendengroep met een middagje bowlen, een spelletje golf of één van de watersport. En geniet van eersteklas restaurants en andere horecagelegenheden op het park. Even er tussenuit zonder kids? Die vermaken zich prima bij de activiteiten van Koos Kids Club.

Waar je ook heen wil – er is een Roompot in de buurt

De voorzieningen op een Roompot-park zijn al voldoende voor een fijne, ontspannen vakantie. Om nog maar te zwijgen over alles wat er buiten het park te beleven valt. De parken zijn gesitueerd op de mooiste plekken in West-Europa. Wil je naar de zee, naar het bos of naar de bergen? Gegarandeerd dat er een park in de buurt is. Verken de wijngaarden en dorpjes van Frankrijk, bekijk de vakwerkhuizen van Duitsland. En beleef een zonnevakantie met golven en zon op één van de beste stranden van Nederland. Een park van de Roompot is de mooiste manier om het allemaal te ervaren.

Uw volgende vakantie

Klaar voor uw droomvakantie?